Parterapi

Mange går i parterapi, fordi de løber ind i de samme problemer igen og igen. Og terapien kan derfor ofte tage udgangspunkt i at lære sig en bedre måde at have kontakt på.

Det er vigtigt, at parret hører og anerkender hinanden. Jo mere vi ved om hinanden, jo mere kan vi acceptere og holde af hinanden. Det kan gå galt, hvis man ikke anerkender den andens virkelighed og i stedet søger at lave om på hinanden.

Ofte har jeg individuelle timer med den ene eller begge parter undervejs i forløbet.

En parterapi kan være et godt middel til klarhed, så man får et bedre udgangspunkt til at fortsætte forholdet, eller evt. til at vælge at opløse det, hvis det er det, den ene eller begge når frem til.

Imagoterapi er den tilgang, jeg tager udgangspunkt i, da det er en meget anerkendende og rolig metode, der sikrer, at begge parter bliver hørt, og som har mindre fokus på, om det er den ene eller den anden part, ‘der har ret’.

 

 

Arbejdsformer

Samtaleforløb

Kognitiv adfærdsterapi

Coaching

Parterapi

Gruppeterapi

Hypnose

 

 

 

 

De ord som denne side oftes finde på er: Kognitiv, psykolog, København, Stress, Frederiksberg, Vejle, Trekantsområdet, sorg, og, krise, København, psykolog, depression.

Psykolog Torben Jager Petersen

Email: torben@sovnogstress.dk
Mobil: 2047 9448.

Behandling sker via videokonsultationer

Ring eller skriv og hør nærmere.