Arbejdsformer

Vi arbejder ud fra de metoder, der virker bedst og giver bedst mening for dig og din problemstilling. Mange både mænd og kvinder foretrækker en erfaren mandlig psykolog til at hjælpe sig gennem sorg, krise eller stress. Terapeutisk spænder jeg over en række tilgange ud over kognitiv adfærdsterapi, fx eksistentiel terapi ved sorg og krise og hypnose og krops-fokuseret terapi ved chok og traumer.

Som kognitiv psykolog har jeg mange klienter fra København, Frederiksberg og i Trekantsområdet fra Vejle. Mine søvn-patienter kommer fra hele landet. Jeg arbejder tæt sammen med associeret professor, speciallæge i søvn Søren Berg, ScanSleep, som er Danmarks eneste søvnklinik, som på lægefaglig basis behandler alle typer søvnproblemer.

Der er en forventelig tidsramme, så du fra start vil have et godt bud på, hvor langt forløbet vil være. Har du en sundheds-forsikring, kan du sikkert benytte den, da jeg har aftale med de fleste forsikringsselskaber.

Ud over at være en kompetent psykolog er jeg en rummelig og livserfaren samtalepartner, der respektfuldt vil støtte dig igennem løsning af dine problemer til et bedre liv.

           Psykolog Torben Jager Petersen

           Email: torben@sovnogstress.dk
           Mobil: 2047 9448.

           Klinik i Hillerød og København