Søvnspecialisterne i ScanSleep

EU har via ESRS (Europæiske søvnforskningsforbund) en international søvnspecialistuddannelse, som jeg er akkrediteret til. Der er to typer søvnspecialister: En medicinsk søvnspecialist for læger og en adfærdsmedicinsk for andre med en relevant universitetsuddannelse – typisk psykologer. Jeg deltager i kurser og søvnkonferencer rundt om i Europa, holder foredrag og arrangerer kurser for læger og andet sundhedspersonale.

I 2013 overtog jeg Danmarks mest professionelle private søvnklinik, ScanSleep, hvor jeg har været tilknyttet siden 2007, og foruden psykologarbejde har jeg der b.la. afviklet søvnstudier med flere hundrede forsøgsdeltagere med søvnproblemer.

ScanSleep har et topprofessionelt søvnlaboratorie, hvor vi kan komme helt til bunds i undersøgelse af søvnproblemer  via forskellige søvnmålinger. Til mindre avancerede målinger får du måleudstyr med hjem, og til de store overnatter du i klinikken i København.

Dvs. alle søvnbehandlinger og søvnundersøgelser foregår i ScanSleep-regi, se mere på www.scansleep.dk . Se også de europæiske guidelines, som vi følger:   https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/jsr.12594

Ansvarlig for behandling af fysiologiske søvnforstyrrelser er overlæge og certificeret medicinsk søvnspecialist Niels Petri. Samarbejdet med ham giver mulighed for et unikt og ideelt tværfagligt samarbejde omkring behandlingen af alle typer søvnproblemer. Din behandling sker hermed på baggrund af den nyeste psykologiske og lægefaglige indsigt. Og hvis det er en medicinsk behandling, der er det bedste i dit tilfælde, kan du få igangsat den sammen med øvrig ikke-medicinsk behandling.

Har du en sundhedsforsikring, eller pensionsordning i PensionDanmark er det meget muligt, at denne helt eller delvist vil betale behandling og udredning af dine søvnproblemer. Kontakt ScanSleep for at bestille tid eller for at drøfte dine muligheder på tlf. 46 99 30 50.

 

 

 

 

De ord som denne side oftes finde på er: Kognitiv, psykolog, København, Stress, Frederiksberg, Vejle, Trekantsområdet, sorg, og, krise, København, psykolog, depression.

Psykolog Torben Jager Petersen

Email: torben@sovnogstress.dk
Mobil: 2047 9448.

Klinik i København og Højer