Søvnspecialisterne i ScanSleep

EU har via ESRS (Europæiske søvnforskningsforbund) en international søvnspecialistuddannelse, som jeg er akkrediteret til. Der er to typer søvnspecialister: En medicinsk søvnspecialist for læger og en adfærdsmedicinsk for andre med en relevant universitetsuddannelse – typisk psykologer. Jeg deltager i kurser og søvnkonferencer rundt om i Europa, holder foredrag og arrangerer kurser for læger og andet sundhedspersonale.

I 2013 overtog jeg Danmarks mest professionelle private søvnklinik, ScanSleep, hvor jeg har været tilknyttet siden 2007, og foruden psykologarbejde og psykologisk behandling af søvnforstyrrelser, såkaldt adfærdsmedicinsk behandling, har jeg der b.la. afviklet søvnstudier med flere hundrede forsøgsdeltagere med søvnproblemer.

ScanSleep lukkede i 2021, og jeg kan derfor ikke tilbyde søvnundersøgelser og lægefaglig, herunder medicinsk behandling af søvnforstyrrelse. Der er mange der har glæde af den grundige udredning, tager 1½ time, som jeg har bibeholdt i min praksis, også selvom deres søvnproblem har en fysiologisk del også. Der er altid en mental del, der spiller ind, og kan den påvirkes i positiv retning gennem mere adaptiv adfærd og mindre stress over søvnen, virker dette ofte positivt tilbage på de fysiologiske søvnforstyrrelser. Men det bliver man ofte klogere på i løbet af indledende konsultation.

 

 

 

 

De ord som denne side oftes finde på er: Kognitiv, psykolog, København, Stress, Frederiksberg, Vejle, Trekantsområdet, sorg, og, krise, København, psykolog, depression.

Psykolog Torben Jager Petersen

Email: torben@sovnogstress.dk
Mobil: 2047 9448.

Behandling sker via videokonsultationer

Ring eller skriv og hør nærmere.