Behandling af stress

Almindeligvis kan kognitiv adfærdsterapi, understøttet af mindfulness redskaber og tænkemåder samt måske ændringer i motions- og kostvaner hjælpe rigtig mange. Er energien helt låst, anvender jeg Somatic Experience (SE), som er en kropsfokuseret tilgang.

På et eksistentielt plan indebærer det at komme godt igennem en stress eller belastningstilstand næsten altid et arbejde med selvværd og med de værdier, man lader sig styre af i sit liv. Og det konstruktive ved en belastningstilstand kan for nogen være, at de foretager nogle gavnlige ændringer i deres tilværelse. Til denne del af behandlingen er eksistentiel terapi væsentlig.

Hvor lang tid en behandling af en stress-/belastningstilstand varer, er svært at sige. Kommer man i gang med et forløb tidligt, har nogle blot brug for nogle få redskaber og bliver selvkørende efter 3-4 gange. Ved svære belastningstilstande kan man have brug for støtte i nogle måneder, dog efterhånden med længere og længere tid mellem vore møder.

De ord som denne side oftes finde på er: Kognitiv, psykolog, København, Stress, Frederiksberg, Hillerød, Nordsjælland, sorg, og, krise, København, psykolog, depression.

 

 

 

 

 

 

 

 

De ord som denne side oftes finde på er: Kognitiv, psykolog, København, Stress, Frederiksberg, Vejle, Trekantsområdet, sorg, og, krise, København, psykolog, depression.

Psykolog Torben Jager Petersen

Email: torben@sovnogstress.dk
Mobil: 2047 9448.

Klinik i København