Søvnspecialist
Hjernetræning
Udbrændthed
Langvarigt stress
Mindfulness
Videokonsultationer
Søvn og stress
Autoriseret psykolog
Dokumenteret behandlingseffekt
Hypnose

Profil – Psykolog Torben Jager Petersen

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet i 2009, er autoriseret af Psykolognævnet i 2011 og har bred erfaring fra arbejde på andre områder end psykologfeltet også.

Jeg er en af de få psykologer i Danmark, der har specialiseret sig i behandling af søvnproblemer, og er akkrediteret søvnspecialist af det europæiske søvnforskningsselskab, ESRS.

Mit andet hovedområde er stressbehandling herunder langvarig belastningsreaktion. Og jeg har også stor erfaring, når de optræder i sammenhæng. Mit arbejdsområde er voksne, unge og ældre.

Jeg har en del års erfaringer med hypnosebehandling i form af Egostate terapi som formidlet af Jens-Jørgen Gravesen.

Som noget relativt nyt beskæftiger jeg mig med hjernetræning via neurofeedback. Dette sker i regi af Institut for Hjernetræning www.hjernetraening.dk , hvor jeg er i supervision hos lederen af instituttet gennem mere end 20 år, psykolog Ann-Helen Pettersen.

Jeg arbejder stort set kun via videokonsultationer, bortset fra hypnose og hjernetræning og når særlige forhold gør sig gældende. Der foregår behandlingen i Institut for Hjernetrænings lokaler, Struervej 12, st th, Høje-Taastrup. Klinikken ligger 5 min. gang fra Høje-Taastrup Station

De oplysninger, du giver mig, behandler jeg naturligvis fortroligt. Jeg arbejder under de etiske normer for psykologer udstukket af Dansk Psykolog Forening og behandler dine personlige data i overensstemmelse med GDPR.